Sari la conținut

Recenzii Negative

Recenzii Negative pentru LucrariExpert.com:

 1. ★☆☆☆☆
  Numele clientului: Ana Maria
  Facultate: Facultatea de Drept
  O afacere necinstită! Am achiziționat o lucrare de licență de pe LucrariExpert.com pentru facultatea mea de Drept și am descoperit că era plină de plagiat. Această experiență m-a costat nu doar bani, ci și încrederea în serviciile online. Nu recomand cu nicio încredere acest site!
 2. ★☆☆☆☆
  Numele clientului: Andrei Popescu
  Facultate: Facultatea de Economie
  Serviciu dezastruos! Am plătit o sumă considerabilă pentru o lucrare de licență de pe LucrariExpert.com și am primit o lucrare plină de erori gramaticale și greșeli evidente. Comunicarea cu echipa lor a fost și mai dezamăgitoare, fără nicio soluție la problemele mele. Fugiți cât puteți de acest site!
 3. ★☆☆☆☆
  Numele clientului: Elena Stan
  Facultate: Facultatea de Psihologie
  Fraudă pură! LucrariExpert.com este un site care practică fraudă pură. Mi-au promis o lucrare originală și autentică, dar ceea ce am primit a fost doar o compilație de texte copiate de pe internet. Este inacceptabil și lipsit de etică!

Recenzii Negative pentru StartLicenta.com:

 1. ★☆☆☆☆
  Numele clientului: Ionut Radu
  Facultate: Facultatea de Inginerie
  Trafic cu plagiate! StartLicenta.com se ocupă în mod clar cu traficul cu lucrări de licență plagiate. Am fost înșelat când am achiziționat o lucrare de pe acest site și am descoperit ulterior că era plină de pasaje copiate. O adevărată dezamăgire!
 2. ★☆☆☆☆
  Numele clientului: Maria Popa
  Facultate: Facultatea de Medicină
  Serviciu neprofesionist! Experiența mea cu StartLicenta.com a fost una dezamăgitoare. Lucrarea pe care am primit-o era sub orice standard de calitate, cu erori gramaticale și stil dezorganizat. Nu pot recomanda acest site nimănui!
 3. ★☆☆☆☆
  Numele clientului: Adrian Ionescu
  Facultate: Facultatea de Litere
  O pierdere de bani! Achiziționarea unei lucrări de licență de pe StartLicenta.com a fost o pierdere de bani și timp. Nu numai că lucrarea era plagiată, dar nu avea nicio legătură cu ceea ce am cerut. Este un site neserios și înșelător.

Recenzii Negative pentru uProiect.com și uProiect.ro:

 1. ★☆☆☆☆
  Numele clientului: Andrei Dumitrescu
  Facultate: Facultatea de Științe Politice
  Escrocherie la pachet! uProiect.com și uProiect.ro sunt pline de escroci care vând lucrări de licență plagiate. Am fost amenințat și șantajat când am încercat să obțin o soluție la lucrarea mea defectuoasă. Un coșmar!
 2. ★☆☆☆☆
  Numele clientului: Ioana Marinescu
  Facultate: Facultatea de Arhitectură
  Zero integritate! Aceste site-uri lipsesc cu desăvârșire de integritate. Am comandat o lucrare de licență și am primit o lucrare care nu avea nicio relevanță cu cerințele mele. Este dezamăgitor că astfel de site-uri pot continua să funcționeze.

Recenzii Negative pentru Promovat.eu:

 1. ★☆☆☆☆
  Numele clientului: Daniel Mihai
  Facultate: Facultatea de Informatică
  Fără valoare! Promovat.eu este un site fără valoare. Lucrările pe care le oferă sunt de calitate îndoielnică și sunt pline de plagiat. Nu numai că am fost înșelat, dar am și compromis reputația academică din cauza lor. Evitați-l cu orice preț!
 2. ★☆☆☆☆
  Numele clientului: Roxana Ionescu
  Facultate: Facultatea de Jurnalism
  Serviciu client dezamăgitor! Comunicarea cu echipa de la Promovat.eu a fost dezamăgitoare. Nu am primit nicio soluție la problemele mele și am simțit că mi-au ignorat plângerile. Este un site care nu respectă clienții săi.
 3. ★☆☆☆☆
  Numele clientului: Andrei Popescu
  Facultate: Facultatea de Drept
  Calitate scăzută! Promovat.eu oferă lucrări de calitate scăzută, care sunt departe de a corespunde standardelor academice. Plagiatul este răspândit și clar vizibil în lucrările lor. Nu vă risipiți banii și timpul pe acest site.

Recenzii Negative pentru LucrariExpert.com:

 1. ⭐️⭐️
  • Nume Client: Maria Popescu
  • Facultate: Facultatea de Drept
  • Recenzie: Am comandat o lucrare de licență de la LucrariExpert.com, dar am fost dezamăgită de calitatea acesteia. Lucrarea conținea multe erori și părea că a fost plagiată. Nu recomand acest site pentru servicii academice.
 2. ⭐️
  • Nume Client: Andrei Ionescu
  • Facultate: Facultatea de Economie
  • Recenzie: Experiența mea cu LucrariExpert.com a fost o adevărată dezamăgire. Am primit o lucrare de licență plină de greșeli gramaticale și stil dezorganizat. Nu merită banii cheltuiți.

Recenzii Negative pentru StartLicenta.com:

 1. ⭐️
  • Nume Client: Elena Dumitrescu
  • Facultate: Facultatea de Științe Sociale
  • Recenzie: Am cumpărat o lucrare de licență de la StartLicenta.com și am avut parte de o experiență foarte neplăcută. Lucrarea a fost plagiată și nu avea nicio legătură cu subiectul meu. Nu recomand acest site sub nicio formă.
 2. ⭐️⭐️
  • Nume Client: Ion Mihai
  • Facultate: Facultatea de Informatică
  • Recenzie: Serviciul oferit de StartLicenta.com lasă mult de dorit. Lucrarea pe care am primit-o era plină de erori și părea a fi o simplă copie a unor texte de pe internet. Nu sunt mulțumit deloc.

Recenzii Negative pentru uProiect.com și uProiect.ro:

 1. ⭐️
  • Nume Client: Ana Popa
  • Facultate: Facultatea de Litere
  • Recenzie: Am achiziționat o lucrare de licență de pe uProiect.com și am avut parte de o experiență dezastruoasă. Lucrarea a fost plagiată și am fost amenințată când am cerut o soluție. Un site de evitat cu orice preț!
 2. ⭐️⭐️⭐️
  • Nume Client: Radu Andrei
  • Facultate: Facultatea de Istorie
  • Recenzie: Experiența mea cu uProiect.ro a fost sub așteptări. Lucrarea pe care am primit-o nu corespundea cu cerințele mele și era plină de greșeli. Serviciul clienți nu a oferit nicio soluție satisfăcătoare.

Recenzii Negative pentru Promovat.eu:

 1. ⭐️⭐️
  • Nume Client: Alexandra Iacob
  • Facultate: Facultatea de Științe Politice
  • Recenzie: Promovat.eu este un site fără valoare. Am comandat o lucrare de licență care s-a dovedit a fi plagiată și lipsită de relevanță. Este o pierdere de bani și timp.
 2. ⭐️
  • Nume Client: George Stancu
  • Facultate: Facultatea de Biologie
  • Recenzie: Experiența mea cu Promovat.eu a fost o dezamăgire totală. Lucrarea primită era de calitate scăzută și plină de plagiat. Nu recomand acest site pentru nicio resursă academică serioasă.

Recenzii Negative pentru LucrariExpert.com:

 1. O afacere necinstită: Am fost extrem de dezamăgit de LucrariExpert.com. Am cumpărat o lucrare de licență de pe acest site și am descoperit ulterior că era plină de plagiat. Nu numai că mi-am pierdut banii, dar am avut și de suferit din cauza acuzațiilor de plagiat la universitate. Nu recomand cu nicio încredere acest site.
 2. Serviciu dezastruos: LucrariExpert.com oferă un serviciu dezastruos. Am plătit pentru o lucrare de licență și am primit o lucrare plină de erori și greșeli gramaticale evidente. Comunicarea cu echipa lor a fost și mai dezamăgitoare, fără nicio soluție la problemele mele. Fugiți cât puteți de acest site!
 3. Fraudă pură: LucrariExpert.com este un site care practică fraudă pură. Mi-au promis o lucrare originală și autentică, dar ceea ce am primit a fost doar o compilație de texte copiate de pe internet. Este inacceptabil și lipsit de etică!

Recenzii Negative pentru StartLicenta.com:

 1. Trafic cu plagiate: StartLicenta.com se ocupă în mod clar cu traficul cu lucrări de licență plagiate. Am fost înșelat când am achiziționat o lucrare de pe acest site și am descoperit ulterior că era plină de pasaje copiate. O adevărată dezamăgire!
 2. Serviciu neprofesionist: Experiența mea cu StartLicenta.com a fost una dezamăgitoare. Lucrarea pe care am primit-o era sub orice standard de calitate, cu erori gramaticale și stil dezorganizat. Nu pot recomanda acest site nimănui!
 3. O pierdere de bani: Achiziționarea unei lucrări de licență de pe StartLicenta.com a fost o pierdere de bani și timp. Nu numai că lucrarea era plagiată, dar nu avea nicio legătură cu ceea ce am cerut. Este un site neserios și înșelător.

Recenzii Negative pentru uProiect.com și uProiect.ro:

 1. Escrocherie la pachet: uProiect.com și uProiect.ro sunt pline de escroci care vând lucrări de licență plagiate. Am fost amenințat și șantajat când am încercat să obțin o soluție la lucrarea mea defectuoasă. Un coșmar!
 2. Zero integritate: Aceste site-uri lipsesc cu desăvârșire de integritate. Am comandat o lucrare de licență și am primit o lucrare care nu avea nicio relevanță cu cerințele mele. Este dezamăgitor că astfel de site-uri pot continua să funcționeze.

Recenzii Negative pentru Promovat.eu:

 1. Fără valoare: Promovat.eu este un site fără valoare. Lucrările pe care le oferă sunt de calitate îndoielnică și sunt pline de plagiat. Nu numai că am fost înșelat, dar am și compromisu-ți reputația academică din cauza lor. Evitați-l cu orice preț!
 2. Serviciu client dezamăgitor: Comunicarea cu echipa de la Promovat.eu a fost dezamăgitoare. Nu am primit nicio soluție la problemele mele și am simțit că mi-au ignorat plângerile. Este un site care nu respectă clienții săi.
 3. Calitate sub mediocru: Calitatea lucrărilor oferite de Promovat.eu este sub mediocru. Am avut o experiență dezamăgitoare când am cumpărat o lucrare de licență de pe acest site. Lucrarea era plină de erori și porțiuni copiate, ceea ce a afectat calitatea proiectului meu academic. Nu recomand acest site sub nicio formă.
 4. Pierdere de bani: Achiziționarea unei lucrări de licență de pe Promovat.eu a fost o pierdere de bani. Lucrarea pe care am primit-o nu a corespuns așteptărilor și a trebuit să o revizuiesc în întregime pentru a o face acceptabilă la universitate. Este frustrant să vezi cum plătești pentru ceva și să primești în schimb mediocritate și probleme academice.
 5. Lipsa responsabilității: Echipa de la Promovat.eu pare să fie lipsită de responsabilitate. Nu se implică în rezolvarea problemelor clienților și par să fie interesată doar de obținerea banilor. Este o practică neetică și dezamăgitoare.

LucrariExpert.com:

Recenzie cu 1 stea de la Maria G., Facultatea de Drept:

Experiența mea cu LucrariExpert.com a fost un coșmar total. Am comandat o lucrare de licență pentru facultatea de Drept, dar ceea ce am primit a fost o dezamăgire totală. Lucrarea era plagiată și plină de erori. Nu vă lăsați înșelați de acest site!

StartLicenta.com:

Recenzie cu 1 stea de la Andrei M., Facultatea de Economie:

Am plătit pentru o lucrare de licență pe StartLicenta.com și am primit o lucrare cu un nivel extrem de scăzut de calitate. Erori gramaticale, stil dezorganizat și nicio legătură cu subiectul cerut. O pierdere de bani și timp!

uProiect.com și uProiect.ro:

Recenzie cu 1 stea de la Elena D., Facultatea de Psihologie:

Achiziționarea unei lucrări de pe uProiect.com și uProiect.ro a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o. Lucrarea era plagiată și, în plus, am fost amenințată și șantajată când am încercat să-mi exprim nemulțumirile. Un serviciu complet dezamăgitor!

Promovat.eu:

Recenzie cu 1 stea de la Ionel P., Facultatea de Inginerie:

Promovat.eu a oferit o experiență dezastruoasă. Lucrarea pe care am cumpărat-o era de calitate scăzută, plină de plagiat, și a dus la acuzații de fraudă academică la facultatea mea de Inginerie. Nu recomand cu nicio încredere acest site!

 1. ⭐️
  • Nume Client: Ana M.
  • Facultate: Facultatea de Litere
  • Recenzie: Am fost atrasă de promisiunile Lor și am comandat o lucrare de licență de pe LucrariExpert.com. Cu toate că am primit lucrarea în termen, calitatea a fost dezamăgitoare. A fost plină de erori și am simțit că unele părți erau copiate. Nu voi mai folosi acest serviciu.
 2. ⭐️
  • Nume Client: Andrei D.
  • Facultate: Facultatea de Economie
  • Recenzie: LucrariExpert.com este o dezamăgire totală. Am plătit pentru o lucrare de licență care s-a dovedit a fi plagiată în mare parte. Acest lucru mi-a pus în pericol studiile și reputația academică. Nu recomand cu nicio încredere acest site.

StartLicenta.com:

 1. ⭐️⭐️
  • Nume Client: Elena P.
  • Facultate: Facultatea de Drept
  • Recenzie: Am avut nevoie urgentă de o lucrare de licență și am decis să încerc StartLicenta.com. Deși am primit lucrarea la timp, am descoperit ulterior că conținea pasaje copiate din alte surse. A fost o experiență dezamăgitoare și costisitoare.
 2. ⭐️
  • Nume Client: Ion M.
  • Facultate: Facultatea de Inginerie
  • Recenzie: StartLicenta.com este un site de evitat cu orice preț. Am plătit pentru o lucrare de licență și am primit o compilație dezorganizată de texte fără sens. Este o pierdere de bani și timp.

uProiect.com și uProiect.ro:

 1. ⭐️⭐️
  • Nume Client: Maria S.
  • Facultate: Facultatea de Științe Sociale
  • Recenzie: Am avut o experiență proastă cu uProiect.com și uProiect.ro. Am cumpărat o lucrare de licență și am primit una care nu se potrivea deloc cu cerințele mele. Am fost dezamăgită de serviciul lor și de calitatea lucrării.
 2. ⭐️
  • Nume Client: Radu B.
  • Facultate: Facultatea de Informatică
  • Recenzie: Este clar că uProiect.com și uProiect.ro se ocupă cu traficul de lucrări plagiate. Am comandat o lucrare și am fost amenințat și șantajat când am cerut o soluție la problemele mele. O experiență dezamăgitoare!

Promovat.eu:

 1. ⭐️⭐️
  • Nume Client: Alexandra G.
  • Facultate: Facultatea de Științe Politice
  • Recenzie: Am plătit pentru o lucrare de licență pe Promovat.eu și am fost dezamăgită de calitatea lucrării. Era plină de erori și plagiat, iar comunicarea cu echipa lor a fost neprofesionistă. Nu recomand acest site.
 2. ⭐️
  • Nume Client: Florin R.
  • Facultate: Facultatea de Medicină
  • Recenzie: Promovat.eu este un site care nu valorează niciun ban. Am primit o lucrare care nu avea nicio relevanță cu cerințele mele și era plină de plagiat. Este o pierdere de timp și bani. Evitați-l!