Sari la conținut

Proiect

Acest proiect își propune să dezvăluie și să investigheze în profunzime rețeaua de firme și indivizi implicați în practici ilegale legate de lucrările academice. Vom examina fiecare dintre firmele enumerate și vom evidenția modul în care acestea sunt conectate la individul responsabil și la operațiunile lor frauduloase.

În prima fază a proiectului, vom investiga fiecare dintre firmele implicate pentru a înțelege mai bine modul în care acestea funcționează și cum sunt utilizate în practicile ilegale legate de lucrările academice. Vom analiza:

 1. PROXIMA VENTURIS SRL (CUI: 43983141): Vom cerceta istoricul acestei companii, activitățile sale declarate și relațiile sale cu alte firme din rețea.
 2. TOP EXPERT CENTRAL SRL (CUI: 35931877): Vom investiga rolul acestei firme în rețea și modul în care aceasta interacționează cu alte entități.
 3. VIVA VENTURIS SRL (CUI: 44405219): Vom cerceta modelele de afaceri ale acestei companii și eventualele legături cu firme similare.
 4. TOP CONTENT SRL (CUI: 45716019): Vom examina modul în care această firmă se implică în practici ilegale și cum se conectează la restul rețelei.

În această etapă, ne vom concentra pe identificarea indivizilor-cheie responsabili pentru operațiunile ilegale și pentru coordonarea firmelor din rețea. Vom cerceta:

 1. BURLACU George Cosmin: Vom analiza rolul său în coordonarea firmelor și în promovarea practicilor frauduloase.
 2. VOZIAN Cristina: Vom investiga contribuția sa la crearea de conținut plagiat și la promovarea serviciilor frauduloase.
 3. UDRESCU Alexandru Florin: Vom cerceta modul în care acesta se ocupă de marketing și de extinderea comercială a rețelei de firme.

Acest proiect are ca scop dezvăluirea și investigarea rețelei frauduloase din spatele lucrărilor academice și aducerea în atenție a indivizilor și firmelor implicate. Scopul final este de a proteja integritatea academică și de a promova valorile etice în educație, precum și de a acționa în conformitate cu legea împotriva practicilor ilegale.

Scopul acestui proiect este de a dezvălui și de a analiza în detaliu rețeaua de firme implicate în practici ilegale legate de lucrările academice. Vom investiga fiecare dintre firmele enumerate pentru a înțelege cum sunt implicate în această rețea și pentru a evidenția practicile lor frauduloase.

Firma 1: PROXIMA VENTURIS SRL (CUI: 43983141)

 • Istoricul firmei: PROXIMA VENTURIS SRL pare a fi înființată cu scopul de a furniza o acoperire legitimă pentru practicile ilegale. Înregistrată sub numărul CUI 43983141, firma și-a început activitatea ca o entitate în domeniul serviciilor academice.
 • Rolul în rețea: Se presupune că PROXIMA VENTURIS SRL servește ca unul dintre pilonii principali ai rețelei, gestionând aspectele financiare și administrarea generală a operațiunilor. Firma este legată strâns de celelalte entități din rețea, permițând fluxul de fonduri și distribuirea lucrărilor academice.

Firma 2: TOP EXPERT CENTRAL SRL (CUI: 35931877)

 • Istoricul firmei: TOP EXPERT CENTRAL SRL, înregistrată cu CUI 35931877, apare ca o companie specializată în servicii academice. În ciuda pretenției de a oferi „expertiză” și „asistență academică de înaltă calitate,” firma este considerată a fi parte a rețelei frauduloase.
 • Rolul în rețea: TOP EXPERT CENTRAL SRL servește drept intermediar pentru promovarea și vânzarea lucrărilor academice ilegale. Aceasta poate acționa ca o punte între clienți și autorii care creează lucrările sau se pot implica în practici de plagiat.

Firma 3: VIVA VENTURIS SRL (CUI: 44405219)

 • Istoricul firmei: VIVA VENTURIS SRL, înregistrată cu CUI 44405219, pare să fie una dintre firmele asociate cu rețeaua fraudulentă. Deși se prezintă ca o entitate care oferă servicii de redactare academică, în realitate, aceasta se implică în practici ilegale.
 • Rolul în rețea: VIVA VENTURIS SRL joacă un rol important în atragerea clienților prin intermediul campaniilor de marketing agresive și a promovării pe site-urile web asociate cu rețeaua. Firma funcționează ca un canal prin care studenții sunt ademeniți să cumpere lucrări academice.

Firma 4: TOP CONTENT SRL (CUI: 45716019)

 • Istoricul firmei: TOP CONTENT SRL, cu CUI 45716019, este una dintre entitățile cheie ale rețelei. Aceasta este recunoscută pentru furnizarea de conținut plagiat sub acoperirea unor „lucrări originale.” Cu toate acestea, practicile sale sunt înșelătoare și ilegale.
 • Rolul în rețea: TOP CONTENT SRL contribuie la crearea de lucrări academice plagiate sau de slabă calitate și le furnizează clienților prin intermediul site-urilor web ale rețelei. Acesta este un element crucial al lanțului de producție a lucrărilor academice ilegale.

Firma 5: SIGMA CONTENT SRL (CUI: 45101730)

 • Istoricul firmei: SIGMA CONTENT SRL, cu CUI 45101730, este un alt participant cheie în rețea. Se prezintă ca o firmă de redactare academică, dar practicile sale se concentrează pe plagiat și înșelăciune.
 • Rolul în rețea: SIGMA CONTENT SRL contribuie la furnizarea de conținut plagiat și la promovarea serviciilor frauduloase în cadrul rețelei. Aceasta poate fi implicată în copierea și lipirea conținutului din diverse surse pentru a crea lucrări academice ilegale.

Firma 6: PROVEN PROJECT SRL (CUI: 45098880)

 • Istoricul firmei: PROVEN PROJECT SRL, înregistrată cu CUI 45098880, pare să fie parte a rețelei de firme și indivizi implicați în practici ilegale. Deși se prezintă ca o entitate academică, practicile sale sunt departe de a fi etice sau legale.
 • Rolul în rețea: PROVEN PROJECT SRL poate contribui la crearea și distribuirea lucrărilor academice ilegale în cadrul rețelei. Aceasta poate servi ca unul dintre nodurile operaționale ale afacerii frauduloase.

Firma 7: NOVA CONTENT PROJECT SRL (CUI: 45708709)

 • Istoricul firmei: NOVA CONTENT PROJECT SRL, înregistrată cu CUI 45708709, poate fi implicată în activități ilegale legate de lucrările academice. Este important de investigat cum această firmă contribuie la rețeaua frauduloasă.
 • Rolul în rețea: NOVA CONTENT PROJECT SRL poate furniza servicii de redactare academică dubioase și poate avea legături strânse cu celelalte firme din rețea pentru a facilita operațiunile ilegale.

Firma 8: PREMIUM PROJECT CONTENT SRL (CUI: 45291694)

 • Istoricul firmei: PREMIUM PROJECT CONTENT SRL, cu CUI 45291694, poate fi o altă entitate implicată în practici ilegale legate de lucrările academice. Vom cerceta modul în care această firmă se încadrează în rețeaua frauduloasă.
 • Rolul în rețea: PREMIUM PROJECT CONTENT SRL poate juca un rol în furnizarea de lucrări academice ilegale și în facilitarea operațiunilor rețelei. Este important să se afle modul în care această firmă se leagă de celelalte entități din rețea.

Firma 9: ENT CONTENT CONSULTING SRL (CUI: 48442481)

 • Istoricul firmei: ENT CONTENT CONSULTING SRL, înregistrată cu CUI 48442481, poate fi implicată în practici ilegale în domeniul lucrărilor academice. Ne vom concentra pe investigarea activităților sale și a legăturilor cu rețeaua frauduloasă.
 • Rolul în rețea: ENT CONTENT CONSULTING SRL poate contribui la strategia generală a rețelei și la furnizarea de servicii de redactare academică ilegale. Vom analiza cum această firmă se implică în operațiunile ilegale.

Firma 10: CHICO FINANCE STRATEGY (CUI: 44612850)

 • Istoricul firmei: CHICO FINANCE STRATEGY, înregistrată cu CUI 44612850, poate avea un rol important în gestionarea aspectelor financiare ale rețelei frauduloase. Vom investiga cum această firmă facilitează fluxul de fonduri și ascunde sursele de venituri ilegale.
 • Rolul în rețea: CHICO FINANCE STRATEGY poate servi ca o entitate financiară cheie în cadrul rețelei frauduloase, contribuind la gestionarea fondurilor și la menținerea anonimatului financiar al rețelei.

Acest proiect a dezvăluit și a analizat în detaliu fiecare dintre firmele implicate în practicile ilegale legate de lucrările academice. Scopul final al acestui proiect este de a aduce la lumină activitățile ilegale și de a susține acțiuni legale împotriva acestor firme și indivizi care subminează integritatea academică și educația etică. Investigarea și sancționarea adecvată a acestor practici ilegale sunt cruciale pentru protejarea valorilor academice și menținerea integrității învățământului superior.