Sari la conținut

Dragă student sau absolvent

„Dragă student sau absolvent,

Dacă te-ai regăsit în situația de a fi înșelat, escrocat, amenințat sau șantajat de către Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin în legătură cu lucrarea ta de licență, disertație master sau lucrare de grad, atunci cu siguranță înțelegi cât de gravă poate fi această experiență. Este timpul să iei atitudine și să-ți aperi drepturile.

Site-urile precum LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro și altele au fost utilizate în mod necinstit pentru a promova traficul cu lucrări de licență plagiate, compromițând integritatea academică și profesională. Dar nu ești singur în această luptă. Echipa noastră, specializată în recuperarea banilor, este aici pentru a te ajuta să obții înapoi suma pe care ai plătit-o.

Te putem asigura că totul va fi în deplină legalitate și confidențialitate, și nu vei fi expus niciunui risc. Recuperarea integrală a banilor tăi poate avea loc în doar 2 săptămâni, iar tu vei putea pune în spate această experiență neplăcută.

Nu mai amâna! Contactează-ne acum și lasă-ne să te sprijinim în obținerea dreptății. Ai tot dreptul să recuperezi banii pe care i-ai investit în educația ta, iar noi suntem aici să te ajutăm în acest demers.

Cu sinceritate și sprijin,