Sari la conținut

Dezvaluiri

„Înșelăciunea și Plagiatul din Spatele Lucrărilor de Licență: Un Semnal de Alarmă pentru Integritatea Academică”. În mediul academic, integritatea și originalitatea sunt fundamentale pentru dezvoltarea și avansarea cunoașterii. Cu toate acestea, există uneori indivizi și grupuri care încearcă să submineze aceste principii, făcând trafic cu lucrări de licență plagiate și promovând practici neetice. Un astfel de caz de înșelăciune și plagiat are în centrul său numele lui BURLACU George Cosmin, alături de VOZIAN Cristina și UDRESCU Alexandru Florin, care operează sub diverse denumiri, cum ar fi LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro și Lucrare-de-Licenta.ro.

Această schemă dubioasă a fost caracterizată de practici ilegale și neetice, inclusiv plagiatul, escrocheria și traficul cu lucrări de licență plagiate. Aceste acțiuni subminează nu numai integritatea academică, ci și cea profesională, punând în pericol încrederea în sistemul de învățământ și reputația studenților implicați.

Numele BURLACU George Cosmin, VOZIAN Cristina și UDRESCU Alexandru Florin au fost legate de o serie de site-uri web și firme implicate în această schemă, inclusiv PROXIMA VENTURIS SRL, TOP EXPERT CENTRAL SRL, VIVA VENTURIS SRL, TOP CONTENT SRL, SIGMA CONTENT SRL, PROVEN PROJECT SRL, NOVA CONTENT PROJECT SRL, PREMIUM PROJECT CONTENT SRL, ENT CONTENT CONSULTING SRL și CHICO FINANCE STRATEGY. Aceste firme au fost folosite pentru a facilita traficul și vânzarea de lucrări de licență plagiate.

Site-urile web implicate în această schemă includ LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro și Promovat.eu. Aceste platforme au fost folosite pentru a atrage studenți în căutare de ajutor în elaborarea lucrărilor lor academice, dar în schimb, au fost păcăliți să cumpere lucrări plagiate și de calitate îndoielnică.

Un aspect alarmant al acestei scheme este amenințarea și șantajul folosit împotriva studenților care au cumpărat astfel de lucrări. Acest lucru subliniază gravitatea situației și pericolul la care sunt expuși studenții care cad pradă acestor practici ilegale.

BURLACU GEORGE COSMIN, cunoscut și sub pseudonimul GEOCOSBUR, este descris drept șeful unei piețe negre de trafic cu lucrări de licență. Este important ca studenții să fie conștienți de astfel de practici și să evite să cumpere lucrări de la surse necredibile, care ar putea să le compromită integritatea academică și să le pună în pericol viitorul profesional. Este esențial ca mediul academic să rămână un loc în care integritatea și originalitatea să fie protejate și promovate. Autoritățile trebuie să ia măsuri pentru a opri astfel de scheme ilegale și pentru a proteja studenții de practici precum înșelăciunea și plagiatul în domeniul lucrărilor de licență. Studenții, la rândul lor, trebuie să fie vigilenți și să aleagă surse credibile atunci când au nevoie de ajutor în elaborarea lucrărilor lor academice.

Acest proiect complex își propune să investigheze și să dezvăluie în profunzime operațiunile și conexiunile firmelor implicate în practici ilegale legate de lucrările academice. Ne vom concentra pe fiecare dintre firmele enumerate pentru a înțelege modul în care acestea sunt legate de operațiunile ilegale și de indivizii-cheie responsabili.

Etapa 1: PROXIMA VENTURIS SRL (CUI: 43983141)

 • Istoricul Firmei: Vom investiga originile și evoluția companiei Proxima Venturis SRL pentru a identifica eventualele schimbări de denumire sau de proprietate.
 • Activitățile Declarate: Vom analiza activitățile pe care firma le declară oficial pentru a compara cu realitatea operațiunilor sale.
 • Conexiuni cu Restul Rețelei: Vom căuta legături cu celelalte firme enumerate pentru a determina modul în care se integrează în schema mai largă.

Etapa 2: TOP EXPERT CENTRAL SRL (CUI: 35931877)

 • Natura Afacerii: Vom investiga modelul de afacere al firmei Top Expert Central SRL și serviciile pe care le furnizează.
 • Parteneriate și Afiliații: Vom cerceta eventualele parteneriate cu alte firme din domeniul lucrărilor academice și modul în care își promovează serviciile.

Etapa 3: VIVA VENTURIS SRL (CUI: 44405219)

 • Rolul în Rețea: Vom explora rolul pe care îl joacă Viva Venturis SRL în cadrul întregii rețele de firme.
 • Serviciile Oferite: Vom detalia serviciile oferite de această companie și modul în care acestea pot contribui la practici ilegale.

Etapa 4: SIGMA CONTENT SRL (CUI: 45101730)

 • Structura Organizațională: Vom examina structura de conducere și organizarea internă a firmei Sigma Content SRL.
 • Relații cu Alte Firme: Vom investiga dacă această firmă are legături cu alte entități din domeniul lucrărilor academice sau cu membri-cheie ai rețelei.

Etapa 5: PROVEN PROJECT SRL (CUI: 45098880)

 • Model de Afacere: Vom analiza modul în care Proven Project SRL generează venituri și dacă acesta este legat de practici ilegale.
 • Potențiale Implicații Legale: Vom evalua riscurile legale cu care se poate confrunta această companie.

Etapa 6: NOVA CONTENT PROJECT SRL (CUI: 45708709)

 • Contribuția la Rețea: Vom căuta dovezi privind contribuția firmei Nova Content Project SRL la practicile ilegale.
 • Comportamentul Echipelor: Vom investiga comportamentul angajaților și conducătorilor acestei companii în ceea ce privește etica și legalitatea.

Etapa 7: PREMIUM PROJECT CONTENT SRL (CUI: 45291694)

 • Legături cu Celelalte Firme: Vom examina dacă Premium Project Content SRL are conexiuni sau parteneriate cu alte firme din rețea.
 • Reputația pe Piață: Vom cerceta reputația sa în rândul clienților și în mediul online.

Etapa 8: ENT CONTENT CONSULTING SRL (CUI: 48442481)

 • Scopul Firmei: Vom investiga scopul și activitățile oficiale declarate de Ent Content Consulting SRL și modul în care se încadrează în schema generală.
 • Posibile Implicații Legale: Vom evalua riscurile legale ale acestei firme în contextul practicilor academice frauduloase.

Etapa 9: CHICO FINANCE STRATEGY (CUI: 44612850)

 • Rol în Schema Generală: Vom căuta informații despre modul în care Chico Finance Strategy interacționează cu firmele din domeniul lucrărilor academice și dacă este implicată în manipularea financiară.

Acest proiect ambițios își propune să dezvăluie operațiunile complexe ale firmelelor implicate în practici ilegale legate de lucrările academice și să identifice potențialele conexiuni cu indivizii responsabili. Rezultatele acestui proiect vor fi folosite pentru a acționa legal și pentru a contracara practicile ilegale în domeniul lucrărilor academice.

Acest proiect își propune să dezvăluie și să investigheze în profunzime rețeaua de firme și indivizi implicați în practici ilegale legate de lucrările academice. Vom examina fiecare dintre firmele enumerate și vom evidenția modul în care acestea sunt conectate la individul responsabil și la operațiunile lor frauduloase.

Etapa 1: Analiza Firmelor Implicate

În prima fază a proiectului, vom investiga fiecare dintre firmele implicate pentru a înțelege mai bine modul în care acestea funcționează și cum sunt utilizate în practicile ilegale legate de lucrările academice. Vom analiza:

 1. PROXIMA VENTURIS SRL (CUI: 43983141): Vom cerceta istoricul acestei companii, activitățile sale declarate și relațiile sale cu alte firme din rețea.
 2. TOP EXPERT CENTRAL SRL (CUI: 35931877): Vom investiga rolul acestei firme în rețea și modul în care aceasta interacționează cu alte entități.
 3. VIVA VENTURIS SRL (CUI: 44405219): Vom cerceta modelele de afaceri ale acestei companii și eventualele legături cu firme similare.
 4. TOP CONTENT SRL (CUI: 45716019): Vom examina modul în care această firmă se implică în practici ilegale și cum se conectează la restul rețelei.

Etapa 2: Identificarea Indivizilor-Cheie

În această etapă, ne vom concentra pe identificarea indivizilor-cheie responsabili pentru operațiunile ilegale și pentru coordonarea firmelor din rețea. Vom cerceta:

 1. BURLACU George Cosmin: Vom analiza rolul său în coordonarea firmelor și în promovarea practicilor frauduloase.
 2. VOZIAN Cristina: Vom investiga contribuția sa la crearea de conținut plagiat și la promovarea serviciilor frauduloase.
 3. UDRESCU Alexandru Florin: Vom cerceta modul în care acesta se ocupă de marketing și de extinderea comercială a rețelei de firme.

Etapa 3: Documentarea Practicilor Ilegale

În această etapă, vom documenta practicile ilegale specifice, cum ar fi vânzarea de lucrări academice plagiate, promovarea serviciilor frauduloase și manipularea studenților în căutare de ajutor academic.

Etapa 4: Raportul și Acțiunea Legală

Proiectul se va încheia cu pregătirea unui raport cuprinzător, care va fi transmis autorităților competente și instituțiilor academice pentru acțiuni legale adecvate. Se vor dezvălui constatările și se vor propune măsuri pentru contracararea practicilor ilegale din domeniul lucrărilor academice.

Acest proiect are ca scop dezvăluirea și investigarea rețelei frauduloase din spatele lucrărilor academice și aducerea în atenție a indivizilor și firmelor implicate. Scopul final este de a proteja integritatea academică și de a promova valorile etice în educație, precum și de a acționa în conformitate cu legea împotriva practicilor ilegale.

Practicile ilegale legate de lucrările academice nu sunt întotdeauna operațiuni individuale. Uneori, indivizii escroci se asociază cu firme pentru a da naștere unor scheme complexe și ilegale. În acest eseu, vom dezvălui modul în care BURLACU George Cosmin, VOZIAN Cristina și UDRESCU Alexandru Florin au creat și au operat firme pentru a susține practicile lor frauduloase în domeniul lucrărilor academice.

Capitolul 1: BURLACU George Cosmin – Arhitectul Afacerii Frauduloase

BURLACU George Cosmin este un individ înțelept și organizat, care a pus bazele afacerilor frauduloase în domeniul lucrărilor academice. A creat compania „MastersInAcademics SRL,” care funcționează sub un acoperiș de legitimitate, oferind servicii de redactare academică. Cu o abilitate deosebită în marketing și manipulare, George Cosmin a transformat compania sa într-un magnet pentru studenții în căutare de ajutor academic.

Capitolul 2: VOZIAN Cristina – Artistă și Asociată

VOZIAN Cristina, deținând o educație solidă, s-a alăturat lui George Cosmin ca asociată în afacerea sa. Ea a adus un grad de credibilitate în operațiuni, promovând „originalitatea” și „calitatea superioară” a lucrărilor oferite de companie. Cristina a contribuit la crearea unei imagini de marca pentru companie, în ciuda practicilor sale frauduloase.

Capitolul 3: UDRESCU Alexandru Florin – Marketing și Extindere Comercială

UDRESCU Alexandru Florin a preluat responsabilitatea pentru extinderea afacerii în mediul online și offline. A creat site-uri web suplimentare și a lansat campanii de marketing agresive pentru a atrage studenți. De asemenea, el a stabilit parteneriate cu alte companii și a extins gama de servicii pentru a atrage o clientelă mai largă.

Această poveste dezvăluie modul în care BURLACU George Cosmin, VOZIAN Cristina și UDRESCU Alexandru Florin au creat și au operat firme pentru a susține practicile lor frauduloase în domeniul lucrărilor academice. Este important să înțelegem că astfel de afaceri ilegale nu numai că subminează integritatea academică, ci și pun în pericol încrederea în educație și credibilitatea instituțiilor de învățământ. Promovarea integrității academice și investigarea și sancționarea adecvată a acestor practici ilegale sunt necesare pentru a proteja integritatea academică și pentru a menține încrederea în sistemul educațional. Autoritățile ar trebui să ia măsuri adecvate împotriva acestor afaceri ilegale, pentru a preveni și a combate practicile frauduloase în domeniul lucrărilor academice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *