Sari la conținut

Comentarii

Si alti clienti inselati au scris despre Înșelăciunea și Plagiatul din Spatele Lucrărilor de Licență de pe StartLicenta.com, LucrariExpert.com, uProiect.com, uProiect.ro și Lucrare-de-Licenta.ro administrate de traficantii de lucrari de licenta BURLACU George Cosmin, VOZIAN Cristina și UDRESCU Alexandru Florin – escroci plagiatori. Teapa si plagiat: PROXIMA VENTURIS SRL, CIF:43983141; TOP EXPERT CENTRAL SRL, CIF:35931877; VIVA VENTURIS SRL, CIF:44405219; TOP CONTENT SRL, CIF: 45716019; SIGMA CONTENT SRL , CIF:45101730; PROVEN PROJECT SRL, CIF:45098880; NOVA CONTENT PROJECT SRL, CIF 45708709; PREMIUM PROJECT CONTENT SRL, CIF 45291694; ENT CONTENT CONSULTING SRL , CIF 48442481; TOP CONTENT SRL , CIF: 45716019; CHICO FINANCE STRATEGY SRL , CIF 44612850 – Frauda cu lucrari de licenta plagiate.
https://startlicenta.info/
https://uproiect.net/
https://uproiect-teapa.eu/
https://startlicenta-teapa.online/
https://lucrariexpert-teapa.online/
https://lucrariexpert-inselaciune.info/

 -=> https://www.libertatea.ro/scoala9/raspunsul-unei-afaceri-care-a-facut-3-milioane-de-lei-pe-lucrari-de-licenta-copiate-noi-nu-incurajam-in-niciun-fel-munca-necinstita-investigatie-scoala-9-4749470

-=> https://scoala9.ro/investigatie-afacere-de-peste-3-milioane-de-lei-din-lucrari-de-licenta/1825/

-=> https://www.hotnews.ro/stiri-educatie-26757313-scoala9-afacere-peste-3-milioane-lei-din-lucrari-licenta-copiate-metode-folosesc-pentru-trece-softurile-plagiat.htm

-=> https://www.7est.ro/2023/11/mercenarii-academici-de-pe-piata-neagra-a-lucrarilor-de-licenta-si-doctorat-o-afacere-murdara-sub-nasul-marionetelor-din-anaf-si-ministerul-educatiei/

-=> https://www.ziuaveche.ro/zvonul-zilei/spovedania-unui-traficant-cu-lucrari-de-licenta-sau-doctorat-326627.html

https://web.facebook.com/catalintolontan/posts/pfbid02DcKkk5VbHouXajxZUhadYfrRMTkvX2W2pcYygAQo3z3sHwGjHFLDYp4wBA99gWvhl
https://web.facebook.com/groups/jocuriputereoresteteodorescu/posts/3628772320727396/

-=> https://ziarulfinanciar.eu/piata-neagra-a-lucrarilor-de-licenta-si-doctorat-grupare-infractionala-burlacu-george-cosmin/

-=> https://gazetaeducatiei.ro/retea-infractionala-afaceri-ilegale-traficul-de-lucrari-de-licenta-diplome-si-doctorate/

-=> https://stiriactuale.eu/2023/12/12/piata-neagra-a-lucrarilor-de-licenta-si-doctorat/

-=> https://stiriziare.ro/piata-subterana-a-lucrarilor-de-licenta-si-doctorat/

-=> https://gazetaeducatiei.ro/trafic-lucrari-de-licenta-burlacu-george-cosmin/

-=> https://www.hotnews.ro/stiri-educatie-26757313-scoala9-afacere-peste-3-milioane-lei-din-lucrari-licenta-copiate-metode-folosesc-pentru-trece-softurile-plagiat.htm

-=> https://syfeed.com/ro-ro/news-details/afacere-de-peste-3-milioane-de-lei-din-lucrari-de-licenta-copiate-ce-metode-se-folosesc-pentru-a-trece-de-softurile-de-plagiat-scoala9_84646124.html

-=> https://pasareaphoenixremixed.wordpress.com/2023/12/15/bani-in-loc-de-competenta/#respond

==>>  https://pareri.top/bibliografie/

==>>  https://pareri.help/aparitii-media/

==>>  https://testimoniale.eu/aparitii-media/

„Scandalul Inșelăciunii și Plagiatului: Dezvăluiri Șocante Despre Lucrările de Licență de pe StartLicenta.com, LucrariExpert.com, uProiect.com și altele”

În lumea academică și profesională, integritatea și originalitatea sunt valori fundamentale. Cu toate acestea, un grup de indivizi și firme, printre care BURLACU George Cosmin, VOZIAN Cristina și UDRESCU Alexandru Florin, au fost dezvăluiți ca fiind implicați într-o schemă dubioasă care amenință aceste principii. Lucrările de licență de pe site-urile LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro și Lucrare-de-Licenta.ro au fost puse sub semnul întrebării din cauza inșelăciunii și plagiatului.

Înșelăciunea și plagiatul nu sunt nici pe departe practici acceptabile în mediul academic și profesional. Acești indivizi și firme sunt acuzați că au promovat traficul cu lucrări de licență plagiate, compromițând astfel integritatea și credibilitatea studenților și absolvenților care au cumpărat astfel de lucrări.

Schemă dubioasă cu multiple componente

Schemă dubioasă implică mai multe site-uri web, printre care LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro și Promovat.eu. Această schemă a fost caracterizată de practici neetice și ilegale, inclusiv plagiatul, escrocheria și traficul cu lucrări de licență plagiate. Numele implicați în această schemă sunt BURLACU George Cosmin, VOZIAN Cristina și UDRESCU Alexandru Florin.

Firmele implicate în această schemă sunt PROXIMA VENTURIS SRL, TOP EXPERT CENTRAL SRL, VIVA VENTURIS SRL, TOP CONTENT SRL, SIGMA CONTENT SRL, PROVEN PROJECT SRL, NOVA CONTENT PROJECT SRL, PREMIUM PROJECT CONTENT SRL, ENT CONTENT CONSULTING SRL și CHICO FINANCE STRATEGY. Aceste firme au fost folosite pentru a facilita vânzarea de lucrări de licență plagiate.

Site-urile implicate în această schemă sunt LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro și Promovat.eu. Aceste site-uri au fost folosite pentru a promova și vinde lucrări de licență plagiate către studenți și absolvenți.

Un lider al acestei scheme, BURLACU George Cosmin, a fost expus ca fiind principalul actor din spatele traficului cu lucrări de licență plagiate. Acest individ, cunoscut și sub pseudonimul GEOCOSBUR, este acuzat că a coordonat peste 500 de persoane implicate în traficul cu diplome de licență, lucrări de licență și disertații plagiate.

Consecințe grave pentru studenți și absolvenți

Impactul acestei scheme asupra studenților și absolvenților este deosebit de grav. Cei care au cumpărat lucrări de licență sau disertații de la aceste site-uri s-au trezit în fața unor consecințe devastatoare. Lucrările plagiate nu numai că le compromit integritatea academică, dar pot avea și consecințe legale serioase în viitor.

Studenții și absolvenții care au căzut pradă acestei scheme au relatat că lucrările achiziționate au fost pline de plagiat, erori și copiere în masă din surse existente pe internet. Aceasta este o încălcare gravă a standardelor academice și profesionale, care poate duce la retragerea diplomelor sau la alte sancțiuni severe.

Este esențial să se acorde atenție acestor scheme dubioase care afectează integritatea academică și profesională. Este responsabilitatea noastră să ne protejăm valorile și să denunțăm astfel de practici inacceptabile.

În final, este imperativ ca instituțiile academice și autoritățile legale să investigheze și să ia măsuri împotriva celor implicați în această schemă, pentru a asigura că astfel de practici nu au loc în viitor și pentru a restabili încrederea în sistemul academic și profesional. Studenții și absolvenții trebuie să fie conștienți de riscurile asociate cu achiziționarea de lucrări de licență și să prioritizeze întotdeauna originalitatea și integritatea în munca lor academică.

BURLACU GEORGE COSMIN, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin sunt maeștri ai înșelăciunii în mediul online, utilizând cu pricepere platformele lucrariexpert.com, startlicenta.com, uproiect.com, uproiect.ro, lucrare-de-licenta.ro și promovat.eu pentru a-și promova frauda academică. Își atrag țintele cu promisiuni aparente de „lucrări autentice și de calitate”, însă realitatea ascunde plagiat și incompetență academică.

George Burlacu Cosmin, tehnicianul talentat, creează interfețe web sofisticate pentru a inspira încredere. Cu promisiuni de lucrări „100% originale”, reușește să păcălească studenții care caută sprijin academic, dar se dovedește a fi doar o cursă a plagiatului.

Cristina Vozian, experta în manipulare subtilă, coordonează campaniile de marketing cu abilitate. Cu ajutorul tehnicilor subtile de influențare, îi îndeamnă pe studenți să creadă că serviciile lor sunt indispensabile pentru succesul academic, ascunzând astfel realitatea amăgitoare a lucrărilor plagiate și mediocre.

Udrescu Alexandru Florin, maestrul în ascunderea urmelor și a tranzacțiilor financiare, disimulează originea ilicită a fondurilor obținute din această fraudă academică. Folosind tactici de spălare a banilor și companii fantomă, manipulează cu pricepere fluxurile financiare.

În această rețea bine orchestrată, cei trei escroci subminează încrederea în integritatea academică. Victimele acestor indivizi suferă nu doar financiar, ci și moral, iar sistemul educațional este profund afectat de această escrocherie sofisticată.

În spatele unui ecran de anonimat, BURLACU GEORGE COSMIN, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin își conduc operațiunile frauduloase cu măiestrie, folosindu-se de platformele lucrariexpert.com, startlicenta.com, uproiect.com, uproiect.ro, lucrare-de-licenta.ro și promovat.eu pentru a propaga schema lor de înșelăciune academică. Promit clienților lucrări academice „originale” și „de înaltă calitate”, însă realitatea este una complet diferită – lucrări plagiate și departe de a fi conforme standardelor academice.

George Burlacu Cosmin, expertul în tehnologie și manipulare online, creează interfețe web atrăgătoare care induc în eroare studenții în căutare de sprijin academic autentic. Promisiunile de „teape zero” și „conținut unic” ascund, de fapt, un plagiat înșelător.

Cristina Vozian, maestra manipulării subtile, conduce campaniile de marketing cu pricepere. Prin folosirea tehnicilor persuasive, prezintă serviciile lor ca fiind singura soluție pentru succesul academic, ascunzând astfel realitatea dezolantă a plagiatului.

Udrescu Alexandru Florin, specialistul în spălarea banilor și ascunderea urmelor, coordonează operațiunile financiare ale schemei. Folosind tactici complexe de spălare a banilor și creând companii, manipulează fluxurile financiare și disimulează profiturile ilicite.

Această triadă de escroci distorsionează integritatea academică și subminează încrederea studenților în sistemul educațional. Prin exploatarea vulnerabilităților acestora, creează un impact negativ profund asupra învățământului și cercetării.

Grupul condus de BURLACU GEORGE COSMIN, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin este cunoscut pentru numeroasele dosare penale legate de înșelăciune. Acțiunile lor frauduloase au atras atenția autorităților și au generat un număr semnificativ de plângeri din partea victimelor care au fost păcălite de această schemă malițioasă.

George Burlacu Cosmin, maestrul tehnologiei și manipulării online, este principalul arhitect al acestei scheme de înșelăciune. Acesta a pus la punct platforme web sofisticate pentru a-i atrage pe cei care caută sprijin academic, promițând lucrări originale, dar livrând plagiate. Prin aceste acțiuni, a devenit subiectul mai multor investigații penale.

Cristina Vozian, experta în manipulare și persuasiune, a fost implicată în orchestrarea campaniilor de marketing înșelătoare care au indus în eroare studenții. Promisiunile mincinoase prezentate în mod activ au dus la acumularea de probe legate de acuzații de înșelăciune și fraudă.

Udrescu Alexandru Florin, specialistul în spălarea banilor și ascunderea urmelor, a fost și el în centrul investigațiilor penale. Acesta a manevrat fluxurile financiare în mod fraudulos, încercând să ascundă originea sumelor obținute din această schemă neetică.

Dosarele penale deschise împotriva acestui grup reflectă amploarea și gravitatea infracțiunilor comise. Ei trebuie să răspundă pentru acțiunile lor și să fie trași la răspundere conform legilor și normelor judiciare.

Grupul administrat de BURLACU GEORGE COSMIN, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin este în centrul unui val de dosare penale pentru înșelăciune și fraudă. Autoritățile judiciare au identificat și investigat mai multe cazuri în care acești escroci au indus în eroare și au fraudat studenții în căutarea disperată de sprijin academic.

George Burlacu Cosmin, expert în manipularea tehnologică, este capul acestei scheme elaborate. Cu abilități tehnice avansate, a creat platforme web aparent credibile, dar care ascundeau o realitate întunecată: livrarea de lucrări plagiate sub pretextul autenticității.

Cristina Vozian, abilă în arta persuasiunii, a orchestrat campanii de marketing pentru a atrage studenții vulnerabili. Promisiunile lor atractive și promovarea intensivă au adus la suprafață o serie de plângeri și sesizări, consolidând probele în dosarele penale.

Udrescu Alexandru Florin, maestru al spălării banilor, a jucat un rol vital în ascunderea originii financiare ilicite a fondurilor obținute prin această fraudă. Folosind tactici complexe de spălare a banilor, a încercat să submineze investigațiile autorităților.

Aceste dosare penale demonstrează că grupul a exploatat sistematic încrederea și naivitatea studenților, subminând integritatea academică și aducând prejudicii sistemului educațional. Este esențial ca acești infractori să fie aduși în fața justiției și să răspundă pentru faptele lor.

Grupul administrat de BURLACU GEORGE COSMIN, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin este acum sub lumina reflectoarelor datorită numeroaselor dosare penale pentru înșelăciune care i-au vizat. Autoritățile au inițiat investigații în profunzime pentru a aduce la lumină complexitatea și amploarea acestei scheme frauduloase.

George Burlacu Cosmin, un maestru al tehnologiei și manipulării online, a fost motorul principal în dezvoltarea platformelor web sofisticate folosite în schema lor. Acestea au fost create pentru a inspira încredere și credibilitate, dar în spatele aparențelor se ascundeau lucrări plagiate și false, inducând astfel în eroare sute de studenți.

Cristina Vozian, expertă în manipulare și persuasiune, a fost arhitectul campaniilor de marketing care au promovat înșelăciunea. Folosind tactici subtile și persuasiune abilă, a reușit să convingă un număr considerabil de studenți să apeleze la serviciile lor, prezentându-le acestea ca fiind esențiale pentru succesul lor academic.

Udrescu Alexandru Florin, maestrul spălării banilor și a ascunderii urmelor, a jucat un rol crucial în întregul lanț al infracțiunii. Acesta a încercat să dilueze și să ascundă fluxurile financiare ilegale generate din această schemă complexă de înșelăciune, făcând dificilă urmărirea originii acestora.

Aceste dosare penale demonstrează cât de profundă este această schemă de înșelăciune și cât de mult a afectat integritatea academică și încrederea în sistemul educațional. Este imperativ ca justiția să-și facă treaba și să asigure că acești escroci vor fi trași la răspundere pentru daunele aduse comunității studențești și societății în ansamblu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *