Sari la conținut

Ai fost și tu una dintre victimele escrocilor de la LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro

„Ai fost și tu una dintre victimele escrocilor de la LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro și alte site-uri asemănătoare? Ai fost înșelat, escrocat, amenințat sau șantajat atunci când ți-au vândut o lucrare de licență, disertație de master sau lucrare de grad plină de plagiat, greșeli și copy&paste? Îți înțelegem frustrarea și dezamăgirea.

Echipa noastră, cu o vastă experiență în recuperarea banilor pentru persoane ca tine, este aici pentru a te sprijini. Te ajutăm să îți recuperezi integral banii în cel mult 2 săptămâni, iar totul este complet legal și confidențial.

Noi suntem aici pentru tine și suntem hotărâți să îți aducem dreptate. Fără niciun fel de risc pentru tine. Nu mai sta în tăcere și nu mai amâna luarea unei decizii.

Contactează-ne chiar acum și lasă-ne să te ajutăm să pui capăt acestui coșmar. Ai dreptul să îți recuperezi banii și să te eliberezi de griji. Nu mai ai nimic de pierdut, ci doar de câștigat.

Învingem împreună țeapa cu lucrările de licență la comandă, escrocheria cu redactarea lucrărilor de licență și disertație și fraudă și traficul cu lucrări de licență la comandă.

E timpul să faci primul pas către recuperarea banilor tăi și către restabilirea dreptății. Contactează-ne acum și lasă-ne să te ajutăm să treci peste această experiență neplăcută.”